Багато аналітиків стверджують, що послуги з доставки готової їжі будуть ставати все більш затребуваними.

бізнес-ідея міні-пекарні з доставки пирогівУ багатьох людей не вистачає часу ні на приготування їжі, ні на її покупку в магазині. Їм простіше зробити замовлення їжі додому, скориставшись послугами спеціалізованих фірм і це досить затребуванабізнес-ідея .

Бізнес по відкриттю міні-пекарні

Як правило, найбільш поширеними стравами, які доставляють клієнтам додому, є піца і суші. Однак така продукція вже починає набридати багатьом споживачам.

Відмінною альтернативою є пироги. На їх випічці і доставку можна організувати прибутковий бізнес з невисокими вкладеннями на старті.

 

Як організувати бізнес з доставки пирогів

Підприємцю, який вирішив відкрити власну міні-пекарню, необхідно обов’язково зареєструвати свій бізнес . Після цього необхідно знайти приміщення площею від 30 квадратних метрів.

Перевагу бажано віддавати центральним районам міста, в цьому випадку час на доставку пирогів можна буде скоротити.

Для закупівлі обладнання та меблів бізнесменові знадобиться близько 150 тисяч рублів. Цих коштів вистачить для придбання електропечі, в якій можна буде одночасно випікати 6-8 пирогів, холодильників, обробних столів і іншого кухонного устаткування.

У міні-пекарні обов’язково повинен бути свій сайт, де буде представлений асортимент реалізованих пирогів. Розробку якісного інтернет-ресурсу можна довірити веб-студії.

У цьому випадку створення послуга обійдеться бізнесменові в 30-40 тисяч рублів. Для зниження витрат можна довірити розробку сайту фрілансеру-програмісту.

Підприємцю необхідно знати, що доставляти замовлення потрібно буде разом з чеком, в іншому випадку у споживача може виникнути недовіра до міні-пекарні.

До того ж, недотримання цього правила карається штрафом в розмірі 4 тисячі рублів. Ось чому в бюджет проекту обов’язково потрібно включити витрати на покупку касового апарату (вартістю близько 10 тисяч рублів).

Загальні витрати на відкриття міні-пекарні складуть близько 250 тисяч рублів.

як організувати бізнес з доставки пирогів

Бізнесмену потрібно буде працевлаштувати двох кухарів, кур’єрів і продавця. Доставляти замовлення потрібно буде в спеціальних термосумках (вартістю від 800 рублів).

Націнка на реалізовану продукцію можна встановлювати в розмірі 40-60% від її собівартості. Чистий прибуток від продажу одного пирога складе близько 100 рублів. Як свідчить практика, виручка міні-пекарень часто досягає 5-6 тисяч рублів в день.