Бізнес-ідея випічки коржів в тандирі
Коржики з тандира — національний продукт багатьох середньоазіатських народів (узбеків, таджиків і т.д.).
Сьогодні виробникам подібного товару вдалося настільки його популяризувати, що він став користуватися високим попитом серед українського населення.
Тандирні коржі купують для приготування смачних бутербродів з ікрою, сиром та іншими інгредієнтами.
Крім того, така продукція є відмінним доповненням до гарячих страв (шаурми, шашлику, плову).
Бізнес випічки коржів в тандирі
На бізнес-ідеї виготовлення і продажу коржів з тандиру можна організувати прибутковий мікробізнес, причому сума стартових вкладень може бути досить скромною.
Для відкриття невеликої точки з виробництва і реалізації подібної продукції досить мати накопиченнями в розмірі 3500 доларів.
Зрозуміло, для того щоб швидко повернути інвестиції, має сенс відкривати бізнес в районі проживання вихідців з Середньої Азії.
Іншим безпрограшним варіантом є розташування торгової точки в місцях з хорошим рухом (на ринках, поряд із зупинками громадського транспорту, тощо).
У цьому випадку рівень продажу цілком може досягти показника у 300 одиниць продукції на день.
Як організувати бізнес з випікання коржів в тандирі
Існує кілька варіантів відкриття власної тандирної міні-пекарні.
Якщо у бізнесмена багато вільного часу, він може організувати таку справу з нуля.
У цьому випадку йому потрібно буде знайти невелике виробниче приміщення площею 15-25 квадратних метрів, налагодити контакти з постачальниками продуктів, а також закупити спеціальне обладнання для виготовлення коржів (тандир).
Його ринкова вартість становить 900-1800 доларів. Деякі приватні майстри займаються виготовленням таких виробничих елементів своїми руками.
Якщо підприємець хоче знизити суму стартових витрат, він може звернутися до них.
Не менш важливим моментом є пошук стабільних каналів збуту тандирних коржів.
Безпрограшним варіантом є продаж гарячої продукції безпосередньо поруч з місцем її виробництва.
В цьому випадку бізнесмену потрібно буде купити намет для вуличної торгівлі і найняти на роботу реалізатора.
Для отримання максимального прибутку має сенс виробляти 500 коржів в день і укласти договір про постачання продукції в кілька торгових точок.
Прибуток від продажу коржів
Собівартість одного тандирного коржа, як правило, не перевищує 2-3 гривень.
Споживча ціна такої продукції становить 10 гривень за штуку. Якщо бізнесмен продаватиме по 500 коржів в день, то він зможе заробляти 45-50 тисяч гривень на місяць.
Профіт підприємця може бути в рази вище, якщо він буде займатися продажем інших товарних позицій.
Наприклад, можна спеціалізуватися на виготовленні та реалізації свіжої випічки (самси, піци, сосисок в тісті і т.д.).
Тандирні міні-пекарні необов’язково організовувати з нуля. Бізнесмен може відкрити таке міні-підприємство по франшизі.
У цьому випадку він отримає від франчайзера не тільки готову технологію виготовлення коржів, а й дієві маркетингові інструменти, а також обладнання для запуску бізнесу.
Придбати франшизу можна за ціною від 5000 доларів на спеціалізованих інтернет-ресурсах.
Реклама Если Вам нужно приобрести поверхностный насос, рекомендуем сделать это на сайте http://teplogrand.com.ua
Добавить комментарий